Ria (Adoptata)

Ma numesc Ria, desi e posibil ca numele meu sa fie “Dracusor, du-te de aici”, pentru ca asta aud in fiecare dimineata cand ma joc cu picioarele oamenilor care ma servesc momentan.
M-am nascut acum 3 luni si jumatate in casa unei persoane care nu si-a sterilizat pisica, si desi eu ma simteam bine alaturi de mama mea si fratiorii mei, am fost luata de langa ei si abandonata afara in frig. Eram speriata, imi era foame si nu intelegeam ce se intampla, asa ca m-am ascuns sub un stand de ziare si am inceput sa plang. Era noapte si ger, tremuram si eram in stare de soc, dar din fericire unor oameni li s-a facut mila de mine si m-au scos de acolo.
Am ajuns la ei acasa, unde am fost spalata si hranita si am reusit in sfarsit sa adorm si eu fara sa imi fie foame si frig. Incet, incet m-am obisnuit cu noua mea situatie si am acceptat ca nu o sa ii mai vad niciodata pe fratiorii si mama mea, dar imi doresc mult sa am si eu parte de o familie care sa ma iubeasca si sa nu ma abandoneze niciodata. Am fost deparazitata si vaccinata, fac doar la litiera si am multa iubire de oferit! Am multa energie pentru ca sunt puiut si ador joaca, ma inteleg bine si cu alte pisici si torc instant cand sunt luata in brate. Nu mi-a placut deloc sa stau afara in frig asa ca as prefera ca familia mea sa ma tina doar in interior, mai ales ca afara sunt si multe pericole cum ar fi caini neprietenosi, masini si oameni rai. Imi place la apartament! O sa mai am nevoie de vizite la veterinar o data pe an pentru vaccin (sau la nevoie), o sa vreau sa fiu sterilizata pentru a nu mai aduce alti puiuti nedoriti ca si mine, am nevoie de mancarica buna, nisip si jucarii – deci costuri pe care famlia adoptiva trebuie sa si le asume. Imi doresc sa fiu tratata ca un membru al familiei.
Inca sunt puiut asa ca ma pot adapta usor in orice casa, si promit sa fiu cat mai adorabila si sa va iubesc neconditionat! Daca te-ai indragostit de mine, nu ezita sa ma contactezi, sunt nerabdatoare sa imi incep noua viata fericita! Meow meow!

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a achita costurile cu deparazitarile, vaccinarile si intretinerea Riei si a celorlalte pisici din grija noastra, fiecare donatie, cat de mica, ne ajuta sa le salvam si sa le ingrijim pana cand sunt adoptate. Contul nostru in RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven. Cont in EURO: RO69BTRLEURCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven Paypal: make@piecesofheaven.org