Noi, echipa Pieces of Heaven credem cu tarie in schimbarea prin puterea exemplului, in mijloacele simple dar eficiente de creare a unui viitor mai bun atat pentru noi cat si pentru copiii nostri. Pentru ca iubim natura si stim ca miscarea este foarte importanta in dezvoltare si relaxare, am decis sa combinam faptele bune pe care le facem in beneficiul copiilor defavorizati cu placerea plimbarii in natura. Garana MTB uneste iubitorii de natura si miscare cu ajutorarea copiilor din familii defavorizate. 15 copii vor trai o experienta unica intr-o mini excursie la munte, vor participa la concurs, vor socializa si vor invata ce inseamna respectul pentru natura si munca in echipa. Fondurile adunate in urma inscrieri participantilor vor contribui la sustinerea acestor copii pentru inceperea noului anului scolar.
Anul acesta organizam prima editie a cometitiei Garana MTB, in data de 03.08.2019, in comuna Brebu Nou, Garana , judetul Caras-Severin. Fiind la prima editie ne asteptam la un numar mai are de 100 de concurenti , iar clasamentul se va intocmii dupa categorii de varsta: 15-29 ani; 30-39 ani; 41+ ani; atat la categoria feminin cat si la cea masculin. Bineinteles nici pe ce cei mici nu i-am uitat si special pentru ei o sa stabilim un traseu de dificultate mica.
Traseul este unul ce cuprinde toate tipurile de drum, de la sosea la forestier, inclusiv prin padure, oferind o dinamica alimentata de peisaje ce ne uimesc cu frumusetea lor.
Startul competitiei se va da din fata restaurantului LaScena, locul in care se desfasoara cel mai cunoscut eveniment de jazz din Romania. Inceputul traseului este o urcare minora de 2 km pe asfalt pe DJ582 urmata de o urcarea principala catre statiunea Semenic pe drum forestier, apoi este urmat de coborare lunga de 10 km pana in coada lacului Trei Ape. Din Brebu Nou se urca pe culme trecand pe langa vf Dealu Stancii apoi pe langa vf. Tilva Petricelii si se coboara in Garana urmand sa se revina pe DJ582 pana la Finish-ul din fara restaurantului LaScena.
De la ora 8:30 incep inscrierile de la fata locului pana la ora 10:30, urmat de sedinta tehnica si verificarea echipamentelor obligatorii.
Lungimea traseului este de aproximativ 37 km cu o diferenta de nivel de 900 mh
Concursul va avea parte de o cronometrare electronica, premii, si multa distractie.
Traseul competitiei va fi marcat cu panglici specifice, indicatoare iar pe zonele periculoase vor fi semnalizari specific pentru a preintampina posibilele accidentari.
Participantii trebuie sa aibe cunostinte minime de MTB iar cei sub 18 ani pentru a putea participa la competitive, parintii sau tutorele lor in unele cazuri vor complete o fisa de responsabilitate, de asemnea ceilalti participanti vor completa o declaratie pe propria raspundere deoarece oricat de precauti am fi, exista cazuri cand se pot intampla accidentari.
Inscrierile si toate informatiile necesare , formulare de inscriere, declaratii pe propria raspundere, detalii despre taxa de inscriere le gasiti pe pagina de facebook a evenimentului Garana MTB

Inscrierile se fac online:
http://www.123formbuilder.com/form-4692617/garana-mtb-2019
dar si in ziua competitiei de la orele 8:30-10:00. Cei inscrisi online vor primi pachetul de Start ce va cuprinde pe langa clasicele produse si
un tricou personalizat cu competitia noastra.