Nala

Pisicile sunt fiintele perfecte alaturi de care sa te cuibaresti pe canapea iarna asta, cu o carte sau la un film.
Adopta, micutii au crescut si au nevoie de familii iubitoare si responsabile!

Nala este una din 4 pisoi abandonati, salvati de la moartea la care au fost condamnati de catre un batran prins in flagrant.
E micuta si delicata, gasita la aproximativ 4 saptamani impreuna cu fratiorii ei. Preferam sa o dam, la fel ca pe ceilalti, la apartament pt a evita riscurile vietii la casa (iesit din curte, calcat de masina, lovit de oameni rai, muscati de cainii vecinilor etc).
Adoptia se face prin contract de adoptie, vizita la domiciliu cand se adopta pisica iar mentinerea contactului intre asociatie si familia adoptiva pe toata durata vietii animalutului este una dintre cele mai importante conditii. Este foarte important sa va puteti permite intretinerea unui pisic (mancare de calitate, nisip, jucarii, vizite la veterinar, sterilizare, deparazitari, vaccinuri), sa aveti plase solide la geamuri si sa intelegeti ca o pisica va fi responsabilitatea voastra pentru urmatorii 15-20 ani. Daca te-ai indragostit de Nala, te rugam sa ne trimiti un mesaj si sa vii sa o cunosti iar daca vrei sa o ajuti te rugam sa dai un SHARE pentru ca sansele ei de adoptie sa creasca. O:)