Mya (Adoptată)

Mya a fost găsită abandonată lângă șosea, între două sate, împreună cu cele 3 surori ale ei. Erau slabe, speriate și deshidratate. Din fericire, au fost văzute de un om bun care a trecut pe acolo cu mașina și s-a oprit să le salveze.

Mya a participat la târgul nostru de adopții din luna Mai, după care am continuat să îi căutăm familia perfectă. Deși a avut 3 alte cereri, niciuna nu a fost familia potrivită pentru ea. Noi știm că în final toate animăluțele o să fie adoptate așa că suntem perseverenți, selectivi, pretențioși și foarte serioși atunci când alegem familia adoptivă.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

 

După aproape 2 luni de când a fost salvată, Mya și-a găsit și ea familia și căsuța ei. Mya este singura care a fost adoptată la noi în țară, surorile ei au plecat spre Germania, spre alte familii iubitoare. Ne bucurăm mult pentru că am avut ocazia să participăm la fericirea Myei.

Pentru mai multe detalii și imagini cu Mya te rugăm să accesezi albumul ei aici.