Lira (Adoptata)

Pe Lira am luat-o de pe câmp, din Dumbravița, pe data de 26 Septembrie.
Lira își făcuse “casa” în niște tufe după ce a fost abandonată. O văzusem cu vreo săptămână înainte pentru prima dată acolo. Nu am luat-o atunci pentru ca aveam (și în continuare avem) prea multe animăluțe ca să putem sa facem față. Între timp am reușit să-i găsim o familie Grasuței și astfel am putut să o luam și pe Lira. Lira nu a plecat din acel loc, era mereu acolo, bucuroasă când cineva se oprea să-i dea ceva de mancare…și s-au oprit destule persoane pentru ca avea mereu câte ceva de mancare, însă nimeni nu a luat-o acasă. Lira ne-a oferit dragostea ei din primul moment. A știut să se bucure și să fie recunoascatoare pentru șansa primită. Când a intrat pentru prima oară în casă a fost extrem de timidă pentru că sigur nu mai fusese niciodată primită în vreo încăpere unde locuiesc oamenii. Sunetul pe care gheruțele ei îl făceau pe gresie o speria. Se târa pe podea și nu știa cum să reacționeze.
Acum, Lira, iubește sa stea cu noi în casă, să se tolănească pe canapea și să provoace pisicii la joacă. Este o cățelușă tânără, are în jur de 8,9 luni. Are energie multă și este extrem de inteligentă. Am promis să-i oferim o viață frumoasă, o viață în care nu va mai fi abandonată, nu va mai suferi de foame, de căldura, de frig și va fi iubită!

Update 19 Octombrie 2018

Lira are de ieri familia ei perfecta. A fost primita cu mult entuziasm, caldura, iubire si un desen creat de fratele ei mai mare, David, care de acum este cel mai bun prieten al ei. Au dormit impreuna inca din prima noapte, la el in pat. Se uita la desene impreuna, se plimba impreuna si Lira ii multumeste des pentru ca o face tare fericita, pupicii fiind modalitatea prin care ea isi exteriorizeaza iubirea si recunostiita. Lira este inca un puiut asa ca va despoperi multe locuri si lucruri noi alaturi de David. Pisica familiei inca nu a acceptat-o insa in timp suntem siguri ca si Dexter se va indragosti de ea pentru ca e pur si simplu minunata! Manu si Ingrid, va uram bun venit in familia Pieces of Heaven si va multumim mult pentru ca ati decis sa va cresteti copiii alaturi de animalute, sunteti un exemplu de familie perfecta din puntul nostru de vedere!