Bossy (Adoptată)

Bossy e o cățelușă găsită de un copil pe marginea drumului, înghețată de frig și lovită de mașină. Familia băiatului care a găsit-o nu a putut să o păstreze, deși și-ar fi dorit mult. După operația pentru refacerea piciorusului și reducerea durerii cauzată de fractură Bossy a început căutările unei familii adoptive.

Recuperarea a durat cam două luni pentru că musculatura și tendoanele erau atrofiate și pe lângă operație au fost necesare și exerciții de fizioterapie. Deși e micuță, Bossy și-a primit numele după caracterul ei autoritar. O iubim tare mult și ne bucurăm pentru că am avut o ocazia să o cunoaștem și să o ajutăm să fie fericită. ?

Familia care a luat-o inițial de pe stradă a rămas cu gândul la ea în tot acest timp și deși au trecut luni bune de când era la noi, ei tot se gândeau la ea și până la urmă s-au mutat într-o altă locație unde familia lor putea fi mărită cu încă un membru, așa că Bossy a devenit membră cu drepturi depline a familiei Szucsik, mai are 3 frați-2 omuleți și un cățel adoptat și el-Rontza ? Familia Szücsik este parte din familia Pieces of Heaven atât în urmă adopției micuței Bossy cât și datorită faptului că iubirea pentru fapte bune și lucrurile făcute într-un alt fel ne unește

Pentru mai multe detalii despre Bossy vă rugăm să urmăriți albumul ei de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org