Minnie (Adoptata)

Ea e doar o alta pisica care a avut ghinionul de a se naste intr-o familie unde oamenilor nu le pasa de animale si nici prin gand nu le trece sa isi sterilizeze animalele. Pisicuta a fost abandonata la marginea unui sat cand fostii stapani au vazut ca e gravida. Astfel, s-a trezit singura, speriata si flamanda.
Minnie a avut norocul de a fi vazuta de o doamna in varsta din satul in care a fost abandonata, o doamna care mai are animale de companie si nu ar fi putut sa o pastreze si pe ea insa stia ca macar sterilizarea si intreruperea sarcinii ar fi ajutat-o pe biata pisica sa nu se chinuie iar pe viitorii pui i-ar salva de la o moarte in chinuri, fie de foame, fie calcati de masini, fie omorati de caini sau de oameni rau intentionati. Doamna care a vazut-o ne-a rugat sa ajutam cu sterilizarea ei si cu ajutorul Ioanei am reusit sa o aducem in Timisoara pentru aceasta interventie. Ne pare tare rau sa facem intreruperi de sarcina insa din pacate este o operatie care trebuie facuta in situatia actuala a animalelor fara stapan: sunt mult prea multe animale in cautare de o sansa la o viata linistita si fara griji si mult prea putine familii adoptive, asa ca sterilizarea in orice stadiu al gestatiei este singura sansa de a salva cat mai multe animale din cele nascute deja. Minnie ar fi adus pe lume 6 pui, 6 pui care ar fi murit cu siguranta sau care, daca printr-o minune ar fi supravietuit, ar fi contribuit si ei la inmultirea pisicilor fara stapan care intr-un final sfarsesc tot moarte pe strazi. Minnie este si foarte micuta si slaba, nu stim daca ar fi rezistat nasterii naturale.
Minnie este acum in siguranta, are hrana de calitate, apa si un culcus calduros si moale iar fetele de la Urban Cats care ii sunt mamici temporare, ii ofera toate iubirea si grija lor!
Peste doua saptamani Minnie va fi gata de plecat acasa, in noua ei casa permanenta, alaturi de noul ei om iubitor si responsabil iar noi vom avea astfel loc sa salvam o alta pisica de pe strada. Minnie are doar 10 luni, este foarte iubitoare si finuta. Va fi deparazitata, vaccinata si sterilizata cand va pleca spre noua ei casuta si va promitem ca dragalasenia ei va umple sufletele oamenilor din jur de bucurie pentru ca este aboslut adorabila!

Daca v-ati indragostit de Minnie si vreti sa ii oferiti o viata plina de iubire si liniste, scrieti-ne va rugam un mesaj.

Update

Minnie a fost adoptata de catre Maria si dintr-o pisica trista si retrasa a devenit o printesa rasfatata, relaxata si iubita tare care locuieste in casa si care nu duce lipsa de absolut nimic!
Multumim mult Sorana si Diana pentru ca ati gazduit-o pana a aparut omul ei perfect!
Maria, iti multumim mult pentru ca ai salvat o pisica, va dorim viata luuunga si foarte fericita impreuna!