Nosa (Adoptata)

Pisicuta Nosa emana iubire in fiecare secunda, atat de calda si de recunoscatoare e fata de omul de langa ea. Din pacate Nosa nu a avut prea des ocazia sa iubeasca sau prea multe persoane pe care sa le iubeasca. A trait pe strazi, s-a luptat pentru a obtine mancare si un loc unde sa se ascunda de frig iar in ultimii doi ani a locuit pe acoperisul unei cladiri. Era prima care intampina muncitorii cersind o mangaiere dimineata, iar seara la plecarea oamenilor, ii conducea cativa metri sperand ca poate poate o sa plece si ea cu cineva acasa. Nosa are 4 ani, este o pisica de talie mica tare iubitoare si dornica de afectiune. Deparazitarile, sterilizarea si vaccinul sunt facute, educata este…tot ce mai lipseste este omul ei bun si iubitor alaturi de care sa isi petreaca fericita restul vietii. Din cauza multiplelor pericole la care sunt expuse pisicile care locuiesc la curte, noi cautam pentru pisici familii adoptive care locuiesc la apartament pentru a preveni accidentele legate de masini, otraviri, caini sau oameni rau intentionati.

Update Noiembrie 2017:

Nosa si-a gasit familia perfecta, dupa multi, multi ani petrecuti pe strada si dupa multe clipe in care a cersit afectiune. Acum are tot ceea ce are nevoie, la ea acasa alaturi de Lavi.
Pentru ca a vrut sa uite trecutul, Nosa nu a mai raspuns la numele cu care era obisnuita, asa ca Lavi a incercat mai multe nume din care pisica a ales cum vrea sa se numeasca: Mitza – simplu si puternic, asa cum e si ea.
Suntem nespus de bucurosi pentru ca am avut ocazia sa o cunoastem si sansa de a o ajuta sa isi gasesca familia alaturi de care sa traiasca fericita pentru tot restul vietii. Lavi, bine ai venit in familia Pieces of Heaven!