Lucky (Adoptat)

Lucky este un Cocker Spaniel în vârstă de 5 ani. A crescut de mic alături de omul lui iubitor și până acum câteva luni avea o viață perfectă. Din păcate mămica lui este bolnavă și deși a încercat din răsputeri să îi ofere tot ce are nevoie, acum îi este foarte greu să se ocupe de el cu minimul necesar: hrănire, periat și plimbările zilnice. Chimioterapia slăbește enorm corpul omenesc, suge toată energia și deși inima nu vrea să se despartă de Lucky, mămica lui știe că el trebuie să își gasesca un alt om alături de care să își trăiască viața, e încă tânăr și are nevoie de multă iubire, mișcare și atenție. Vă rugăm să nu judecați/comentați decizia familiei, noi știm că e cea mai bună decizie pentru Lucky și tot ceea ce contează acum este că noi să îi găsim o familie responsabilă și iubitoare care să îi ofere ceea ce are el nevoie: timp zilnic pentru activități, afecțiune, plimbări, joacă și siguranță.

Lucky e genul de câine lipicios și foarte ascultător, îi place să fie peste tot alături de om și adoră să fie mângâiat. A locuit toată viața la apartament deci familia lui nouă trebuie să îl țină în interior, așa cum e obișnuit și așa cum își dorește. Desigur, îi place și să zburde liber prin curte însă cel mai bine se simte atunci când e alături de omul lui, oriunde ar fi și orice ar face, împreună să fie! <3 Lucky este castrat, vaccinat și deparazitat, merge frumos în lesă și este cuminte în casă, nu roade și nu face nici o prostie, este prietenos cu cățeii și pisicile însă oamenii sunt compania lui preferata. Ne dorim mult ca Lucky să își găsească cât mai curând o nouă familie așa că avem nevoie de Share-urile voastre pentru ca el și viitorul lui om să se întâlnească cât mai curând. SHARE vă rugăm! O:)

Update Ianuarie 2018: Lucky are o nouă familie alături de Izabela și soțul ei. S-au îndrăgostit de el din prima clipă în care l-au văzut iar el, drăguț cum e, mergea pe rând să îi pupe pentru ca nu cumva unul dintre ei să se simtă neglijat. Lucky este un norocos, a fost adoptat repede și are o nouă familie la fel de iubitoare și responsabilă ca cea alături de care și-a petrecut primii ani din viață. Este fericit și liniștit, a fost deja în concediu la bunici și este iubit tare de către toți membrii familiei (mai puțin pisicul, primul “copil” care încă nu e de acord cu venirea lui dar încet încet o să înțeleagă că sunt frați și trebuie să se iubească). ? Noi ne bucurăm tare mult pentru că Lucky a apărut în viața noastră și pentru că am avut ocazia să îl ajutăm pe el să fie fericit precum și pe cele două familii ale lui, fostă și actuală-sunt oameni care îl iubesc mult și la fel că noi, îi doresc tot binele din lume și multe fericire.

Pentru mai multe detalii despre Lucky vă rugăm să urmăriți albumul lui de facebook aici.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org