Fordy – spre adoptie

Lucky este un Cocker Spaniel în vârstă de 5 ani. A crescut de mic alături de omul lui iubitor și până acum câteva luni avea o viață perfectă. Din păcate mămica lui este bolnavă și deși a încercat din răsputeri să îi ofere tot ce are nevoie, acum îi este foarte greu să se ocupe de el cu minimul necesar: hrănire, periat și plimbările zilnice. Chimioterapia slăbește enorm corpul omenesc, suge toată energia și deși inima nu vrea să se despartă de Lucky, mămica lui știe că el trebuie să își gasesca un alt om alături de care să își trăiască viața, e încă tânăr și are nevoie de multă iubire, mișcare și atenție. Vă rugăm să nu judecați/comentați decizia familiei, noi știm că e cea mai bună decizie pentru Lucky și tot ceea ce contează acum este că noi să îi găsim o familie responsabilă și iubitoare care să îi ofere ceea ce are el nevoie: timp zilnic pentru activități, afecțiune, plimbări, joacă și siguranță.

Lucky e genul de câine lipicios și foarte ascultător, îi place să fie peste tot alături de om și adoră să fie mângâiat. A locuit toată viața la apartament deci familia lui nouă trebuie să îl țină în interior, așa cum e obișnuit și așa cum își dorește. Desigur, îi place și să zburde liber prin curte însă cel mai bine se simte atunci când e alături de omul lui, oriunde ar fi și orice ar face, împreună să fie! <3 Lucky este castrat, vaccinat și deparazitat, merge frumos în lesă și este cuminte în casă, nu roade și nu face nici o prostie, este prietenos cu cățeii și pisicile însă oamenii sunt compania lui preferata. Ne dorim mult ca Lucky să își găsească cât mai curând o nouă familie așa că avem nevoie de Share-urile voastre pentru ca el și viitorul lui om să se întâlnească cât mai curând. SHARE vă rugăm! O:)

Aici o sa revenim cu actualizari.

Noi salvăm animalele, le tratăm și le pregătim pentru adopție, însă avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile lor medicale și de întreținere. Fiecare donație, oricât de mică, ne ajută să ne continuăm misiunea de a salva animalele care au nevoie de noi. 

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org