Donații și sponsorizări

Donează!

DONAȚII ȘI SPONSORIZĂRI

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a continua și dezvolta proiecte pentru ajutorarea copiilor săraci și a animalelor.

Pentru donații în bani aveți la dispoziție următoarele conturi:

Pentru Lei: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.

Pentru Euro: RO69BTRLEURCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven. SWIFT Code / BIC BTRLRO22

Pentru alte valute Paypal: make@piecesofheaven.org

Asociația Pieces of Heaven se dedică educării și mobilizării oamenilor în scopul îmbunătățirii vieții copiilor săraci și a animalelor. Suntem organizație non-profit, iar asta înseamnă că ne bazăm în totalitate pe donații și sponsorizări, nu primim bani de la stat sau organizații guvernamentale pentru a ne desfășura activitatea.

Credem cu tarie în puterea și dăruirea oamenilor, oameni ca noi, oameni cărora le crește inima și li se luminează ziua în momentul în care fac o faptă bună. Noi suntem aici pentru a face legătura între cei care au nevoie disperată de ajutor și cei care au posibilitatea să ajute. De la educație la grija unei adopții reușite, de la salvarea unui animal la hrănirea unui copil, Pieces of Heaven și-a propus să facă schimbări majore în viața tuturor celor cu care interacționează, fie copii săraci, fie animale. Ajutorul tău înseamnă enorm pentru ființele din jurul nostru.

Viețile copiilor și a animalelor vor fi schimbate în bine datorită ție!