Doneaza 2%

 

Redirecționează 2%

Implica-te distribuind…

Orice persoană fizică plătește impozit pe veniturile obținute Conform Codului Fiscal, angajații avand posibilitatea de a direcționa 2% din impozitul pe veniturile obținute din salarii în anul precedent către o organizație nonprofit (anul acesta, în 2019, direcționezi 2% din impozitul pe veniturile salariale obținute în 2018) iar daca ai venituri de alta natura ( PFA, chirii, drepturi de autor, activitati agricole etc) se redirectionaza acelasi procent, folosind insa formulare diferite.

Poți folosi dreptul de a direcționa această sumă pentru sprijinirea asociației noastre, astfel putând urmări exact cum folosim banii donați de tine prin campaniile și acțiunile noastre.

Valoarea medie a unui formular de 2% este de 75 lei – asta inseamna ca tu ne poti ajuta concret sa vaccinam si deparazitam un pisic pentru a-l pregati de adoptie, sa cumparam un sac de mancare pentru caini sau sa ducem un cos cu fructe unei familii nevoiase. Desigur, faptele bune si activitatile noastre sunt mult mai diverse, astea sunt doar cateva exemple insa ajutorul tau contret inseamna totul pentru noi, tu reprezinti aripile care ne sustin in lupta pentru o lume mai frumoasa cu copii educati si fericiti, animale ingrijite si iubite.

Redirectionarea celor 2% nu reprezinta o donaţie şi nu implică niciun fel de cost pentru tine : banii pe care alegi să îi orientezi către un ONG ar reveni altfel statului. Altfel spus, sunt bani pe care ii platesti oricum, insa redirectionadu-i catre un ONG ai posibilitatea de a decide catre cine se duc si caror scopuri servesc.

Cum poti directiona cei 2% catre noi? Simplu, urmeaza pasii si indicatiile de mai jos:

  1.       Descarcă formularul 230

Descarcă şi tipăreşte formularul 230 ( pentru venituri salariale) gata completat cu datele Pieces of Heaven de la adresa: formular-230-2018  SAU cere formularul tip la Administraţia Financiară locală.

Trebuie sa completezi doar punctul I si sa semnezi la Contribuabil in cazul in care il descarci de pe site-ul nostru.

Trebuie să completezi doar rubrica corespunzătoare (Secţiunea III, punctul 2) si sa semnezi formularul.

Nu este necesar să indici suma pe care o direcționezi către Asociația Pieces of Heaven, această sumă va fi calculată automat de către reprezentanții Administrației Financiare în funcție de impozitul pe venit plătit deja de tine.

  1. Completează

Completează formularul în 2 exemplare cu datele tale și datele noastre (dacă foloseşti formularele indicate mai sus, datele noastre sunt deja notate):

Denumire: Asociatia Pieces of Heaven

Cod de indentificare fiscal: 32138894

Cont bancar: RO22BTRLRONCRT0217902001

  1.      Trimite/Depune

Până în data de 30 Iulie 2019 depune personal un formuar  la sucursala ANAF de care apartii sau trimite-l PRIN POSTA recomandat cu confirmare de primire şi păstrează celălalt formular. Pentru a afla adresa Administrației Financiare de care aparțineți click aici.

* Daca nu ai timp sa mergi la finante sau la posta pentru a depune personal formularul, ni-l poti aduce noua impreuna cu un biletel cu adresa ta de corespondenta iar noi il vom trimite in numele tau de la posta.

Cu ajutorul tau putem creste mult mai mari iar asta inseamna proiecte noi, mai multe animale salvate, mai multi oameni ajutati si mai multe actiuni de educatie. Doneaza 2% catre Pieces of Heaven, fii parte din schimbarea in bine a lumii din jurul nostru!

Pentru intrebari si informatii, idei si dorinte de a ajuta mai mult ne poti contacta pe Facebook, la telefon sau prin email.

Tel: 0721707111

make@piecesofheaven.org